Συμπληρώστε τον Α.Φ.Μ. του Νομικού Προσώπου που σας ενδιαφέρει

Λυπούμαστε, αλλά η σελίδα που αναζητάτε στο ιστολόγιο αυτό δεν υπάρχει.
Λυπούμαστε, αλλά η σελίδα που αναζητάτε στο ιστολόγιο αυτό δεν υπάρχει.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Επανγελματικα καθαριστικά και απολιμαντικα

Επανγελματικα καθαριστικά και απολιμαντικα
Τα απορρυπαντικά και ο εξοπλισμός για τον καθαρισμό της πολυκατοικίας τα παρέχει ή ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Κατσαριδες,η απειλη του καλοκαιριου


Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΕΛΕΣ!!!!! Υπάρχει κάτι πιο αντιπαθητικό από το ανοίγετε ένα ντουλάπι και να αντικρίζετε την ξανθιά κατσαρίδα να κυκλοφορεί εκεί μέσα??????

OYΤΕ ΜΕ ΤΑ SPRAY ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΝΙΜΗ ΛΥΣΗ...ΤΗΝ ΨΕΞΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΨΟΦΗΣΕ... Ε ΚΑΙ???? ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ...ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΚΑΣΤΗΡΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ????

Iδίως όταν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι το συμβατικό ψέκασμα με σπρέει δεν είναι ότι καλύτερο και δεν είναι και αποτελεσματικό. Ψοφάει μία κατσαρίδα...οι άλλες?

Αν υπάρχει κατσαρίδα δεν υπάρχει περίπτωση να μην φάει τον ζελέ. Αυτός πέραν του IMIDACOPRID που είναι το δηλητήριο , περιέχει και μια φερομόνη που τις τραβάει σαν μαγνήτη! Τρώνε (και να την δείτε να τρώει μην την σκοτώσετε) και μετά πηγαίνει στην φωλιά της όπου μέσα σε 2 ώρες επέρχεται ο θάνατος. Επειδή η κατσαρίδα έχει τάσεις κανιβαλισμού οι υπόλοιπες κατσαρίδες της φωλιάς θα την φάνε και μαζί θα πεθάνουν και αυτές. ΜΟΝΟ έτσι λύνετε ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ το πρόβλημα, στην εστία του δηλαδή!!!!

Δεν τρέχει- δεν λερώνει! Ο ζελές στην συσκευασία του μέσα έχει μια διάρκεια ζωής 5 χρόνων οπότε κάποιες σταγόνες ανά 6-μηνο και δεν θα ξαναδείτε κατσαρίδα!


ΠΟΝΤΙΚΙΑ & ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα τρωκτικοκτονίας θα πρεπει να εφαρμοστεί για την αποτελεσματική εξόντωση των τρωκτικών. Η αναγνώριση των διαδρόμων - φωλιών και των τρυπών είναι πολύ σημαντική.Χρήσιμα εργαλεία είναι διαθέσιμα για την καταπολέμηση όπως τα αντιπηκτικά δολώματα, οι κολλητικές παγίδες και οι "φάκες". Τα μηχανήματα υπέρηχων είναι λιγότερο αποτελεσματικά σε βαρείες προσβολές.

ΜΥΟΚΤΟΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑ

Τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε είναι δολώματα σε διάφορες μορφές και με διάφορες δραστικές ουσίες και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας.

1. Έρποντα έντομα: κατσαρίδες, μυρμήγκια, ψύλλοι, κοριοί, αράχνες, σκορπιοί, ψαλίδες....
2. Ιπτάμενα έντομα: κουνούπια, μύγες, σφήκες, σκώροι
3. Τρωκτικά: αρουραίοι, ποντίκια
4. Απωθήσεις: πτηνών, φιδιών, ζώων.

ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΥΠΟΙ ΔΟΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΥΠΟΙ ΔΟΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΥΓΑ ΕΞΑΠΛΩΣΗ


Η οικιακή μύγα είναι "κοσμοπολίτικο" είδος και ονομάζεται έτσι γιατί είναι το συνηθέστερο είδος που συναντάται στα σπίτια.

ΠΙΘΑΝΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ.ΠΡΟΛΗΨΗ.ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ



Η οικιακή μύγα τρέφεται με την ίδια ευκολία και χωρίς διακρίσεις από τις τροφές του ανθρώπου όσο και από ακαθαρσίες. Επειδή μόνο την υγρή τροφή μπορεί να δεχθεί, βγάζει από το στομάχι της σταγόνες υγρού για την υγροποίηση της στερεάς τροφής, και την ώρα που τρέφεται αφήνει πάνω στις τροφές τα περιττώματα της.Λόγω της κατασκευής της η μύγα είναι προσαρμοσμένη για να μεταφέρει μικροοργανισμούς. Η προβοσκίδα της έχει άφθονες λεπτές τρίχες στις οποίες κολλούν με μεγάλη ευκολία μικροοργανισμοί και ακαθαρσίες.Τα ποδιά της έχουν λεπτές τρίχες και εξογκώματα, τα οποία έχουν μια κολλητική ουσία που βοήθα να περπατά σε λείες επιφάνειες αλλά που αυξάνουν την ικανότητα παραλαβής και μεταφοράς παθογόνων.Ο αριθμός των μικροοργανισμών που υπάρχει στο σώμα μιας μύγας ξεπερνά το 1.000.000.Έχει βρεθεί ότι οι μύγες είναι δυνατόν να γίνουν φορείς περισσότερο από 100 παθογόνων μικροοργανισμών και προκαλούν διάφορες ασθένειες όπως (δυσεντερία σαλμονέλωση, τυφοειδή πυρετό, χολέρα, άνθρακα πολιομυελίτιδα τέτανο.κ.α.)
·

Όλα τα σημεία συλλογής των σκουπιδιών θα πρέπει να διατηρούνται καθαρα.Τα απορρίμματα θα πρέπει να τοποθετούνται σε πλαστικές σακούλες πριν την απόρριψη στους σκουπιδοτενεκέδες.Έτσι περιορίζονται οι μυρωδιές και η ελκυστικότητα των μυγών.
Κοντά στα κτίρια και όπου οι μύγες βρίσκουν μέρη αναπαραγωγής αυτά θα πρέπει να μετακινούνται όπως π.χ οι κάδοι απορριμμάτων που είναι γεμάτοι και δεν έχουν αδειάσει.

Τα υπολειμματικά εντομοκτόνα χρησιμοποιούνται στα σημεία που φωλιάζουν τα εντομα.Οι εφαρμογές χώρου χρησιμοποιούνται για την καταπολέμηση των μυγών σε κλειστές περιοχές.Τα δολώματα χρησιμοποιούνται κυρίως εξωτερικά και βοηθούν στον περιορισμό των αριθμών των εντόμων.

5 γρήγορες συμβουλές για αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων..

1) Κρατήστε τους πάγκους και τα ντουλάπια της κουζίνας καθαρά από υπολείμματα τροφών.

2) Τοποθετήστε όλα τα τρόφιμα σε δοχεία που κλείνουν ερμητικά.3)

4) Βεβαιωθείτε ότι ο κάδος απορριμμάτων είναι ερμητικά κλειστός.

5) Πετάτε αποβραδίς τις σακούλες στους κάδους.

Μην αφήνετε ποτέ εκτεθειμένες τις ζωοτροφές, αν έχετε κατοικίδια.